TV 2 PLAY stopper understøttelse af iOS 9

Senest opdateret:

Hvis du har fået nedenstående billede fremme i TV 2 PLAY appen til din iPad eller iPhone, så betyder det, at du har styresystemet iOS 9 på din enhed og derfor snart ikke længere kan tilgå TV 2 PLAY.

iOS 9 er desværre et så gammelt styresystem, at vi ikke længere kan opdatere vores app til at fungere optimalt til enheder med denne version af iOS.

Hvis din iPad/iPhone kan opdatere til en højere iOS version, så anbefaler vi, at du gør det hurtigst muligt - men er det ikke muligt for dig, så er du nødsaget til at anvende TV 2 PLAY på andre platforme, så som fra computer eller Smart TV.