Driftbesked: Du skal logge ind på ny

Senest opdateret:

Vi har foretaget en opdatering på TV 2 PLAY, hvilket medfører, at du er blevet logget ud og skal lige logge ind på ny.

Hvis du får beskeden om, at de indtastede loginoplysninger er forkerte eller hvis du har glemt din adgangskode, så kan du opdatere din adgangskode ved at trykke på 'Glemt adgangskode' og følge de anvisninger, som kommer frem.
Du kan også ændre din kode ved at trykke HER

OBS:

Har du stadig problemer med at logge ind fra computer, så prøv at gå til siden tv2login.dk og log ind derfra. Dernæst kan du i højre hjørne trykke på 'Gå til TV 2 PLAY'.

Har du stadig problemer med at logge ind på din via vores app, så prøv at slet TV 2 PLAY appen, sluk og genstart din enhed og dernæst installer TV 2 PLAY appen på ny.