iPad/iPhone: “TV 2 PLAY vil dele oplysninger om dig” - hvad betyder det?

Følg

Senest opdateret:


Beskeden i vores app, angående deling af oplysninger om dig, er desværre ikke så godt formuleret, og det beklager vi, da vi godt kan forstå, at det kan skabe lidt forvirring.

Selve teksten kan vi desværre ikke ændre i, da det er en standard tekst bestemt af styresystemet - altså iOS i dette tilfælde.

Men hvad vi forsøger at sige med teksten er, at vi beder om adgang til at dele dine loginoplysninger mellem tv2.dk (som styrer vores loginsystem) og TV 2 PLAY appen. De to skal altså kunne tale sammen, for at du kan logge ind.

Der foregår altså ikke datadeling med eksterne firmaer eller lignende - kun imellem interne TV 2 tjenester.

Vi  beklager meget forvirringen, men håber at denne forklaring kan berolige dig lidt.

Drevet af Zendesk