Driftbesked: Oplever du fejlbesked eller at du får reklamer - se løsningen her.

Følg

Senest opdateret:

Hvis du oplever at få reklamer før vores arkivprogrammer på trods af abonnement uden reklamer, så skal du prøve at trykke på Log ud inde i appen og dernæst logge ind på ny.

Det samme er tilfældet, hvis du oplever at få en fejlbesked, når du forsøger at afspille. Her skal du også prøve at trykke på Log ud og dernæst logge ind på ny.
Virker det stadig ikke skal du prøve at slette TV 2 PLAY appen og installere den på ny.