* Driftbesked: Problemer med at acceptere privatlivspolitik på Samsung TV

Følg

Senest opdateret:

Vi oplever i seneste version af TV 2 PLAY appen til Samsung TV, at der kan være problemer med at trykke OK i appen til vores Privatlivspolitik.

Vores teknikere er på sagen, og vi håber på en snarlig løsning.

Indtil da, så kan du logge ind med din bruger via vores app til mobil eller tablet, hvor denne boks med Privatlivspolitik også skulle komme frem. Siger du OK til den her, så kan du efterfølgende få adgang til appen på dit TV også.