PLAY ekstra kanalerne

Senest opdateret:

SÆRLIGT IFBM. COVID-19
Da store dele af sporten er aflyst i disse tider, har vi samtidig valgt at foretage en midlertidig omlægning af vores PLAY-kanaler. Vi gør dog opmærksom på, at der blot er tale om en midlertidig ændring, og at det derfor vil ændre sig, når sporten igen vender retur.

Disse abonnementer har adgang til følgende PLAY kanaler:
- Live Pakke 1 + 2: Ingen PLAY kanaler.
- Basis (med/uden reklamer): Har adgang til PLAY 2 (hayu).
- Favorit (med/uden reklamer): Har adgang til PLAY 1 (COMEDY), PLAY 2 (hayu) og PLAY 3.
- Favorit + Sport (med/uden reklamer): Har adgang til ALLE PLAY kanaler.

Hvad er PLAY ekstra kanaler?
Vores PLAY ekstra kanaler (eventkanaler) er nogle vi tager i brug, når alle andre af vores kanaler er fyldt op med gode programmer, fx hvis der ikke er plads til en fodboldkamp på hverken TV 2 SPORT eller TV 2 SPORT X vil vi have mulighed for at rykke den over på en PLAY kanal. Du vil dermed kunne følge lige netop den sportsgren der har din interesse.

Hvilket abonnement giver adgang til PLAY ekstra kanalerne?
Vi har 7 PLAY kanaler i alt.
PLAY 3, hvor der IKKE vises sport, følger med i Favorit. Ønsker du dog alle PLAY ekstra kanalerne vil du skulle vælge Favorit + Sport. Du får dermed IKKE adgang til disse ekstra PLAY kanaler i hverken Basis, Live Pakke 2 eller Live Pakke 1. Har du brug for et overblik over vores forskellige pakker, kan du få det lige HER!

Hvor finder jeg PLAY kanalerne?
Da PLAY kanalerne ikke sender 24/7 vil de ikke kunne findes under Live TV, for at få de aktive PLAY kanaler vist, vil du skulle vælge kategorien SPORT → ALT VORES LIVESPORT.

Har du allerede styr på, hvilken PLAY kanal du ønsker at afspille, men kan ikke lige finde den, kan du trykke dig ind på dem lige her - dog kun via PC / Mac:

PLAY 1

PLAY 2

PLAY 3

PLAY 4

PLAY 5

PLAY 6

PLAY 7