TV 2 PLAY stopper understøttelsen af Airplay til Apple TV 2 og 3

Følg

Senest opdateret:

I seneste opdatering af TV 2 PLAY appen til iPad og iPhone - version 3.2.6 - har vi desværre været nødsaget til at stoppe understøttelsen af Airplay til Apple TV 2 og Apple TV 3.

Teknologien på Apple TV 2 og 3 er desværre for gammel til, at vi kan få det til at spille ordentlig sammen med vores app og den opsætning, som vi har på vores programmer og kanaler.

Af denne årsag kan vi ikke længere garantere, at det virker at Airplay TV 2 PLAY til et Apple TV 2 eller 3, og denne besked får du frem, når du vælger 'Airplay og Bluetooth' muligheden inde i appen: