Nye menu-punkter på TV 2 PLAY (herunder TV-oversigten)

Senest opdateret:

Vi har ændret i vores menu-punkter på TV 2 PLAY, og vil i denne artikel give dig en kort gennemgang af de ændringer, som er foretaget.

Menu-punkterne ser ud som følgende (i nedenstående billede til går vi TV 2 PLAY fra en computer:

Hvor er de gamle menu-punkter?:

Kanaler: Ligger nu under Udforsk.

Programmer: Ligger nu under Udforsk.

TV-oversigten: Ligger nu under Live TV.

A-Å: Ligger nu under Udforsk og dernæst under de enkelte kategorier (Serier, Underholdning osv.)

Hvad indeholder de nye menu-punkter?:

Udforsk: Her kan du gå på optagelse i vores arkivindhold via filtrering eller søgning.

Nyheder og Sport: Her får du et overblik over de aktuelle nyhedsprogrammer og sportsbegivenheder.

Hvor finder jeg TV-oversigten via jeres app til mobil/tablet?:

Du finder TV-oversigten ved at gå ind under Live TV og dernæst trykke på pilen til højre (>) ud for den enkelte kanal.