* Driftbesked: Hvad betyder det, at min prøveadgang slutter?

Følg

Senest opdateret:

Hvis du får nedenstående besked frem på TV 2 PLAY, så betyder det, at vi i januar har givet dig gratis adgang til alle vores livekanaler, som ellers ikke var en del af din nuværende pakke.

Denne gratis adgang til alle vores livekanaler udløber fredag d. 31. januar, og derfor skal du være opmærksom på, at hvis du herefter ønsker adgang til disse livekanaler, så skal du ændre din pakke på din profilside, som du finder her: https://tv2login.dk/konto/play

Favorit pakken giver adgang til vores arkiv og livekanalerne TV 2, TV 2 News, TV 2 Zulu, TV 2 Fri, TV 2 Charlie.
Favorit + Sport giver adgang til vores arkiv og livekanalerne TV 2, TV 2 News, TV 2 Zulu, TV 2 Fri, TV 2 Charlie, TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og PLAY 1-7.