OnePlus mobil: NEWS radio kommer umotiveret frem som notifikation på forsiden.

Følg

Senest opdateret:

Efter seneste opdatering af Android appen til mobil/tablet, har vi observeret, at kunder med en OnePlus mobil, kan opleve, at News radioen kommer frem som en notifikation på forsiden af mobilen, selvom man ikke har været inde og starte radioen.

De fleste kan løse det ved at gå ind i TV 2 PLAY appen - trykke på Nyheder foroven på forsiden og dernæst på headset-ikonet i højre hjørne. Her kan radioen så stoppes.

Vores teknikere arbejder på en løsning hurtigst muligt.