TV 2 PLAY abonnement igennem Yousee

Senest opdateret:

Hvis du er kunde hos YouSee Bland Selv, så har du som privat kunde mulighed for at få adgang til følgende TV 2 PLAY abonnement:

• Favorit + Sport uden reklamer

Favorit + Sport giver dig adgang til hele vores arkiv med serier og dokumentarer samt adgang til alle livekanaler på TV 2 PLAY inkl. vores sportskanaler.

Hvordan får jeg adgang?:

For at få TV 2 PLAY som kunde hos YouSee, skal du have Bland Selv, og deri skal du tilvælge alle TV 2s kanaler i din pakke, hvorved du får mulighed for at vælge TV 2 PLAY også.

Du vil bruge 10 point i din YouSee Bland Selv pakke for at få adgang til TV 2 PLAY.

Hvor kan jeg se TV 2 PLAY?

Efter oprettelsen af TV 2 PLAY igennem din YouSee pakke får du adgang til TV 2 PLAY på alle TV 2 PLAYs eksisterende platforme ved at benytte vores TV 2 PLAY app eller tv2play.dk.

Via YouSees TV-boks eller Yousee TV & Film app får du adgang til et begrænset udvalg af TV 2 PLAY indhold, hvori der også er adgang til Start Forfra og Catch up for TV 2s kanaler. (dette er kun muligt i YouSees app)

Opsigelse og oprettelse af abonnementer igennem Yousee skal ske ved at kontakte Yousee.

Har du allerede et abonnement til TV 2 PLAY, så anbefaler vi, at du opsiger dette abonnement, inden du opretter det igennem Yousee.
Dette kan opsiges via din profilside Mit TV 2.