TV 2 PLAY med youSee

Senest opdateret:

Hvis du er youSee Bland Selv kunde, kan du som privatkunde tilvælge

TV 2 PLAY Favorit + Sport uden reklamer

Denne pakke giver dig adgang til alle vores livekanaler, on demand indhold og snigpremierer.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til youSee. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos youSee som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY Favorit + Sport uden reklamer.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant end TV 2 PLAY Favorit + Sport uden reklamer, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via youSee.