Samsung stopper opdatering af modeller fra 2015

Senest opdateret:

Samsung har meddelt, at nu hvor deres 2020 modeller er på markedet, stopper de opgradering af modeller fra 2015 (Samsung Tizen). Det betyder, at vi ikke længere kan garanterer, at TV 2 PLAY appen fungerer optimalt.

Hvis du har en app på dit Samsung 2015 TV, som virker fint - så er alt godt, men vi kan desværre ikke længere garantere, at det fortsat vil virke.

Ønsker du den fulde oplevelse med TV 2 PLAY, vil vi anbefale dig, at opgradere dit Smart TV. Alternativt kan du altid bruge Apple TV eller Chromecast  med dit nuværende Smart TV.