TV 2 PLAY med Stofa

Senest opdateret:

Hvis du er Stofa tv-kunde med en stor tv-pakke har du som en del af din tv-pakke mulighed for at få adgang til

TV 2 PLAY Favorit + Sport med reklamer

Denne pakke giver dig adgang til alle vores livekanaler, on demand indhold og snigpremierer.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til Stofa. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos Stofa, som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY Favorit + Sport med reklamer.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant end TV 2 PLAY Favorit + Sport med reklamer, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via Stofa.