TV 2 PLAY med Stofa

Senest opdateret:

Hvis du er Stofa tv-kunde har du flere muligheder for at få adgang til TV 2 PLAY.

TV 2 PLAY Favorit + Sport med reklamer

• Stor Tv-pakke (inkluderet)
  • Vælg Selv (skal tilvælges)

TV 2 PLAY Basis med reklamer

• Vælg Selv (skal tilvælges)

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til Stofa. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos Stofa, som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via Stofa.