Oplever du problemer med at afspille TV 2 PLAY på Mac via Safari?

Følg

Senest opdateret:

Vi har observeret, at flere af vores kunder pludselig får fejlbeskeden "Hov noget gik galt", når de forsøger at afspille via Safari browseren på deres Mac computer.

Det skyldes formentlig, at du har sat din Mac computer til en eller flere eksterne skærme via fx. et HDMI-kabel.
Du må derfor gerne forsøge at frakoble de eksterne skærme og starte afspilningen direkte på din laptop. Virker det på denne måde, så kan du prøve at sætte den eksterne skærm til igen, men virker det fortsat ikke med ekstern skærm, så anbefaler vi, at du prøver med et andet kabel eller en anden skærm.

Alternativt kan du skifte til browseren Chrome, hvor du ikke vil opleve dette problem - da problemet skyldes, at Safari med denne opsætning blokerer for vores beskyttet indhold.

Jeg anvender ingen ekstern skærm - men kan stadig ikke afspille i Safari?

Vi anbefaler også at køre via Chrome, hvis du ikke anvender ekstern skærm, men stadig oplever problemer i Safari, da der tyder på at være sket en ændring i Safari browseren, som påvirker vores såkaldte DRM beskyttelse.