TV 2 PLAY med Coop

Senest opdateret:

Hvis du er PrimeKonto kunde hos Coop, kan du som en af dine PrimeKonto fordele tilvælge TV 2 PLAY Basis med reklamer.

Denne pakke giver dig adgang til vores on demand indhold og snigpremierer fra TV 2, TV 2 CHARLIE, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS & TV 2 FRI.

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til Coop. Dette sker dog kun såfremt du anvender samme e-mailadresse hos Coop, som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY Basis med reklamer.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant end TV 2 PLAY Basis med reklamer, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via Coop.