Ofte stillede spørgsmål: Paramount+ på TV 2 PLAY

Følg

Senest opdateret:


 

Fra 1. juli 2021 bliver indholdet fra Paramount+ tilgængeligt på TV 2 PLAY. I denne artikel kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med det. Hvis du har lyst til at høre endnu mere om Paramount+ på TV 2 PLAY, kan du klikke her.

 

Hvad er Paramount+ på TV 2 PLAY?

I juli 2021 får TV 2 PLAY vokseværk! Indholdet fra den nye streamingtjeneste Paramount+ bliver nemlig tilgængeligt direkte på TV 2 PLAY. For en fordelagtig pris kan du tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY, hvor du vil få adgang til Paramounts omfattende udbud af nye film og serier, reality, børneindhold, comedy og dokumentarer. Som abonnent på TV 2 PLAY får du helt ekstraordinært fri adgang til alt indhold fra Paramount+ i hele juli 2021, så du kan gå på opdagelse i de mange nye serier og programmer.

Hvis du ønsker at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY, betaler du en fordelagtig pris oven i din normale TV 2 PLAY-pakke. Du betaler først fra 1. august 2021. For at kunne tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY skal du som minimum have pakken ’Basis uden reklamer’. Det er desværre ikke muligt at tilkøbe Paramount+, hvis du har pakkerne ’Basis med reklamer’, ’Live 1’ eller ’Live 2’, er i din 14 dages prøveperiode eller har oprettet et abonnement med en voucher.

OBS: Hvis du har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvordan ser jeg Paramount+ på TV 2 PLAY?

Det imponerende indholdskatalog fra Paramount+ kan ses på TV 2 PLAY fra juli 2021 – du kan altså se Paramount+ i din TV 2 PLAY-app på enten mobil, tablet, Smart TV, Apple TV, Android TV eller computer. Du får fri adgang til indholdet i hele juli, hvorefter du kan tilkøbe Paramount+ til din normale TV 2 PLAY-pakke, hvis du som minimum har pakken ’Basis uden reklamer’.

 

Hvilke serier og programmer er der på Paramount+?

Hvis du tilkøber Paramount+ på TV 2 PLAY, får du adgang til et væld af underholdning og ikoniske programmer for folk i alle aldre i form af cirka 6.000 episoder og film. Paramount+ byder på unikke programmer fra SHOWTIME®, Nickelodeon, Comedy Central, MTV, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner, unikke dramaserier og film og en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for flere genrer.

 

Er det hele kataloget fra Paramount+, der bliver tilgængeligt på TV 2 PLAY?

Ja. Alle serier og programmer, der er tilgængelige på streamingtjenesten Paramount+, vil også være tilgængelige på TV 2 PLAY.

 

Er der reklamer foran indholdet på Paramount+?

Alt indhold på Paramount+ er reklamefrit. Det gælder også selvom dit TV 2 PLAY abonnement er ’Favorit med reklamer’ eller ’Favorit + Sport med reklamer’.

 

Hvad betyder ”fri adgang til Paramount+ i hele juli”?

For at fejre, at Paramount+ bliver tilgængeligt som tilkøb på TV 2 PLAY, får alle TV 2 PLAY-abonnenter automatisk fri adgang til indholdet fra Paramount+ i hele juli (1.-31. juli 2021). Hvis du fortsat ønsker at have adgang til Paramount+ fra august 2021, skal du aktivt tilkøbe Paramount+ til din normale TV 2 PLAY-pakke. Du kan tilkøbe Paramount+ inde på mit.tv2.dk, og det kræver, at du som minimum har pakken ’Basis uden reklamer’.

For at få fri adgang til Paramount+ i hele juli kræver det, at du har et aktivt TV 2 PLAY-abonnement købt gennem TV 2. Hvis du har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvad koster Paramount+ på TV 2 PLAY?

Du kan tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY for 40 kr./md. i tilkøb til din normale TV 2 PLAY-pakke, hvis du som minimum har pakken ’Basis uden reklamer’.

 

Hvorfor koster det ekstra at tilgår Paramount+?

Paramount+ er en omfattende, selvstændig streamingtjeneste der koster 59 kr./md. som egen app. Hvis Paramount+ skulle inkluderes i de faste pakker i TV 2 PLAY ville alle TV 2-abonnenter skulle betale ekstra for denne adgang. Ved at tilbyde Paramount+ som et tilkøb sikres en højere grad af fleksibilitet og valgfrihed – så kun de kunder der er interesseret betaler for Paramount+.

 

Hvilken TV 2 PLAY-pakke skal jeg have for at kunne tilkøbe Paramount+?

Hvis du ønsker at tilkøbe Paramount+ til din normale TV 2 PLAY-pakke, kræver det, at du abonnerer på én af de følgende pakker: ’Basis uden reklamer’, ’Favorit med reklamer’, ’Favorit uden reklamer’, ’Favorit + Sport med reklamer’ eller ’Favorit + Sport uden reklamer’. Hvis du har pakkerne ’Basis med reklamer’, ’Live 1’, ’Live 2’ eller har oprettet et TV 2 PLAY-abonnement med en voucher, kan du ikke tilkøbe Paramount+. Hvis du er i gang med en prøveperiode på ’Basis uden reklamer’, kan du tilkøbe Paramount+ ved at frasige din prøveperiode.

Hvis du har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvordan tilkøber jeg Paramount+, hvis jeg allerede har et abonnement på TV 2 PLAY?

Du tilkøber Paramount+ på TV 2 PLAY inde på mit.tv2.dk. For at kunne tilkøbe Paramount+ skal du have et betalende TV 2 PLAY-abonnement købt gennem TV 2 og én af de følgende pakker: ’Basis uden reklamer’, ’Favorit med reklamer’, ’Favorit uden reklamer’, ’Favorit + Sport med reklamer’ eller ’Favorit + Sport uden reklamer’. Hvis du er i gang med en prøveperiode på ’Basis uden reklamer’, kan du tilkøbe Paramount+ ved at frasige din prøveperiode.

 

Jeg har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner. Hvorfor kan jeg ikke få fri adgang til Paramount+ i hele juli og tilkøbe Paramount+ til mit abonnement?

Hvis du har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

 

Hvordan udregner I, hvor mange dage jeg har adgang til Paramount+ i forhold til betalingen?

Din betaling for Paramount+ vil blive beregnet ud fra antallet af dage frem til førstkommende betaling for dit TV 2 PLAY-abonnement. Perioden for Paramount+ beregnes ud fra prisen divideret med perioden på tilkøbet gange restperioden på din TV 2 PLAY pakke (40 kr. /30 dage x restperioden på TV2 PLAY-pakken).

 

Jeg er blevet opkrævet et mindre beløb, i forbindelse med mit nye abonnement på Paramount+, hvad skyldes det?

Du har ikke tilkøbt Paramount+ samme dag, som du har købt dit TV 2 PLAY-abonnement. Derfor trækker vi et mindre beløb nu, så du fremadrettet betaler for Paramount + og TV 2 PLAY på samme tid. Din betaling for Paramount + vil altså fremadrettet være tilpasset betalingen for dit TV 2 PLAY-abonnement.

 

Jeg har opgraderet mit abonnement på TV 2 PLAY og er blevet opkrævet et mindre beløb, i forbindelse med abonnementet på Paramount+, hvad skyldes det?

Du har for nylig opgraderet dit TV 2 PLAY abonnement, og din betalingsdato er fremrykket. Derfor trækker vi et mindre beløb nu, så du fremadrettet igen betaler for Paramount + og TV 2 PLAY på samme tid. Din betaling for Paramount + vil altså fremadrettet være tilpasset betalingen for dit TV 2 PLAY-abonnement.

Drevet af Zendesk