Problemer med at logge ind på TV 2 PLAY via Chrome og Firefox

Følg

Senest opdateret:

Oplever du problemer med at logge ind på TV 2 PLAY i Chrome eller Firefox, så kan det skyldes, at du har aktiveret en Adblocker.
F.eks. har vi set, at følgende Adblocker kan give problemer: uBlock Plus Adblocker.

Har du denne Adblocker kan du med fordel foretage følgende ændring for at logge ind på TV 2 PLAY:

1. Tryk på den røde cirkel med en hvid hånd i øverste højre hjørne af din browser.

2. Tryk dernæst på værktøjsnøglen i venstre hjørne af den boks, som kommer frem.

3. Stå på fanen 'Whitelist'.

4. I tekstfeltet, som kommer frem, skal du lave en ny linje, hvor du skriver tv2play.dk og en linje, hvor du skriver play.tv2.dk, så der i boksen står følgende:

about-scheme

behind-the-scene

chrome-extension-scheme

chrome-scheme

loopconversation.about-scheme

moz-extension-scheme

opera-scheme

play.tv2.dk

tv2play.dk

vivaldi-scheme

5. Tryk på 'Anvend ændringer'

6. Gå nu ind på TV 2 PLAY og opdatér siden, og dernæst forsøg at logge ind på ny.