iPad: Manglende lyd på iOS 9

Senest opdateret:

Hvis du på din iPad med iOS 9 oplever, at der ikke er lyd i TV 2 PLAY app'en, så prøv følgende:

1. Åbn "Indstillinger".
  2. Vælg "Generelt".
  3. Ved punktet "Brug skydeknappen i siden til at: Vælg her "Gøre lydløs".
  4. Sørg herefter for at skydeknappen på siden af din iPad er kørt i stilling, så den orange prik bag den ikke kan ses.
  5. Forsøg nu at afspille TV 2 PLAY.

Hvis du ikke har iOS 9 og stadig mangler lyd, så tjek lige, om du er kommet til at skrue ned for lyden på siden af din iPad.