TV 2 PLAY understøtter ikke længere Samsung 2013

Senest opdateret:

Grundet problemer med det ældre styresystem, som findes på Samsung modeller fra 2013, så har vi desværre været nødt til at stoppe understøttelsen af disse modeller.

Der kan også være modeller fra 2014, som har samme gamle styresystem - kaldet Orsay - og disse er derfor heller ikke understøttet.

Hvis du har en app på dit Samsung 2013 TV, som virker fint - så er alt godt, men vi kan desværre ikke længere garantere, at det virker.