Download af ny app på Samsung 2013/2014

Senest opdateret:

Har du et Samsung TV fra 2013 eller 2014 vil du kunne opleve, at have en ældre version af TV 2 PLAY appen. Vi anbefaler derfor, at du henter den nyeste version af appen som hedder: 2.2.19, såfremt det er muligt.

Bemærk da venligst, vi officielt ikke længere understøtter disse årgange fra 2013 og 2014, hvorfor vi ikke kan garantere at appen vil virke - dog vil vi alligevel opfordre til at give den nye app et forsøg.

På ældre Samsung TV kan den nye app typisk findes på følgende måde:
1. Samsung Apps
2. Vælg Video.
3. Her vil du finde en TV 2 PLAY app, hvor du kan trykke på Download.

Når den er installeret, så vil du have to ens TV 2 PLAY apps, men den ene er den nye app (version 2.2.19), og den som du skal anvende.

1. Tryk på Smart Hub på din fjernbetjening (den farvede knap):

2. Tryk på Samsung Apps:

3. Tryk på kategorien Video i venstre side:

4. Find TV 2 PLAY ved at rulle ned i listen:

5. Tryk på Download og kør dernæst app'en. (Version 2.2.19)