DRIFTBESKED: Afspilningen fra en Android enhed til Chromecast afbrydes

Følg

Senest opdateret:

Vi oplever desværre en fejl som gør, at hvis du har en Android enhed og afspiller til en Chromecast, så kan du opleve, at afspilningen af vores arkivprogrammer løbende afbrydes med en fejlbesked.

Vores teknikere er på sagen, og forventer, at fejlen løses i næste opdatering af Android app'en, som har versionsnummer 3.1.0.
Så hold øje med opdateringer til TV 2 PLAY app'en i Google Play, hvor opdateringen vil komme ud hurtigst muligt.