DRIFTBESKED: Afspilning fra Android til Chromecast kan give login-fejl - LØST

Følg

Senest opdateret:

Hvis du afspiller fra en Android-enhed og til Chromecast, så kan du risikere at blive bedt om at logge ind på ny, hvilket ikke kan lade sig gøre.
Oplever du denne fejl, så skal du prøve at gå ind i Google Play Butik og tjekke, om der ikke findes en opdatering til din TV 2 PLAY app. Fejlen er nemlig løst i seneste opdatering - version 3.1.1.

Virker det fortsat ikke, så kan du prøve at slette og geninstallere vores app samt genstarte din Chromecast.