Rabat hos Strive

Senest opdateret:

Har du et abonnement til enten Hele Pakken med reklamer eller Hele Pakken uden reklamer, vil du, med vores samarbejde hos Strive, kunne få 25% rabat på deres abonnement kaldet: "Monthly pass".

Få tilsendt din rabatkode her: https://tv2play-s.neolane.net/kap/getvoucher.jssp?id= og følg oprettelsesguiden i den tilsendte mail fra TV 2.

Får du IKKE rabatkoden, kan det skyldes en af følgende årsager:
1. Du har IKKE et abonnement til Hele Pakken eller har opsagt det. (Login og se din nuværende pakke her: https://tv2login.dk/konto/play).
2. Du har dit abonnement hos TV 2 PLAY igennem en samarbejdspartner eller vi har ikke haft held med fornyelsen af dit abonnement.
3. Du har et erhvervsabonnement.

*Bemærk dog, hvis du lige har oprettet dit TV 2 PLAY abonnement - ændret det - til Hele Pakken, kan der gå nogle minutter førend det træder i kraft, her vil du blot skulle forsøge igen senere.

Har du problemer med oprettelsen hos Strive, kan det skyldes du allerede HAR et aktivt abonnement hos dem, det vil derfor ikke være muligt at gøre brug af ovenstående rabatordning.