FAQ: Ny på TV 2 PLAY

Senest opdateret:

HVAD ER TV 2 PLAY?

TV 2 PLAY er TV 2 DANMARKs egen streamingtjeneste. TV 2 PLAY kommer derfor ikke direkte ind på dit TV, som almindelige TV-udbydere gør det, men kræver først og fremmest en internetforbindelse og dernæst, en enhed at afspille fra. (En enhed kan fx være PC, mobil, TV, tablet o.lign.)

HVILKE PAKKER HAR I?

Vi tilbyder nogle forskellige pakker, hvorfor du bør kunne finde en til lige netop dit behov. Du kan læse mere om vores pakker lige her.

FRA HVILKEN ENHED(ER) KAN JEG AFSPILLE TV 2 PLAY?

Ud over at kunne tilgå vores website fra PC / Mac, tilbyder vi vores egen TV 2 PLAY app til både Smart TV, mobil, tablet, Apple TV boks og diverse Android TV bokse. Du kan læse mere om enhederne lige her.

HVOR MANGE ENHEDER KAN AFSPILLE SAMTIDIG?

Du kan have op til 5 enheder registreret, hvoraf 2 kan afspille samtidig. Det er ikke muligt at tilkøbe adgang til hverken at have flere enheder registreret, eller flere samtidige afspilninger. Har du dog efterfølgende brug for at sortere i dine enheder, kan du gøre det på Mit TV 2, som du finder lige her.

KRÆVES DER NOGET SÆRLIGT AF MINE ENHEDER?

Vi anbefaler de nyeste versioner af både styresystem og software. Du kan dog se hvilke specifikke krav TV 2 PLAY stiller til dine enheder lige her.

KAN JEG FÅ ET SMUGKIG PÅ JERES UDVALG?

Vi tilbyder 14 dages gratis adgang til Basispakken, som giver dig adgang til alt i vores arkiv (IKKE live TV). Er du på jagt efter specifikke programmer, behøver du ikke et abonnement til TV 2 PLAY blot for at tjekke, hvorvidt vi har det liggende. Du kan nemlig se udvalget af vores indhold lige her.

HVORAN BETALER JEG?

Abonnementsprisen trækkes pr. 30 dag på det betalingskort du tilknytter. Det vil således køre helt automatisk, du skal blot nyde TV 2 PLAY, men huske at opdatere dit betalingskort, såfremt du senere skulle få et nyt, det kan gøres på Mit TV 2, som du finder lige her.

HVORDAN TILMELDER JEG TV 2 PLAY TIL BETALINGSSERVICE?

Det er desværre ikke muligt, da vi kun kører med automatisk kortbetaling.