Adgang til Paramount+ og/eller hayu

Senest opdateret:

Paramount+

Hos TV 2 PLAY kan vi tilbyde adgang til alt Paramount+ indhold, til en ganske fordelagtig pris, som vil blive lagt oven i din TV 2 PLAY-pakke. Du kan tilkøbe adgang til Paramount+, hvis du:

• Har en af følgende pakker: Basis uden reklamer, Favorit med /eller uden reklamer, Favorit + Sport med /eller uden reklamer.
  • IKKE får abonnementet gennem en samarbejdspartner (fx Telmore, Yousee o.lign.)
  • IKKE befinder dig i en gratis periode, eller har oprettet dig med en voucher.

For at fejre, at Paramount+ bliver tilgængeligt som tilkøb på TV 2 PLAY, får alle TV 2 PLAY-abonnenter automatisk fri adgang til indholdet fra Paramount+ i hele juli. Det kræver blot at du har et aktivt TV 2 PLAY-abonnement købt gennem TV 2. Hvis du har et TV 2 PLAY-abonnement via en partner, har du desværre ikke adgang til eller mulighed for at tilkøbe Paramount+ på TV 2 PLAY. Det skyldes rettighedsmæssige årsager.

Ønsker du at fortsætte med Paramount+ efter juli, vil du skulle tilkøbe det til din nuværende TV 2 PLAY-pakke på følgende måde:

1. Log ind på Mit TV 2 og vælg "Tilkøb Paramount+".
  2. Du vises herefter ind i et købsflow, hvor du skal bekræfte dit valg. Når tilkøbet er bekræftet, vil du få adgang med det samme.

BEMÆRK! Betaler du i dag direkte til Paramount+, vil du selv skulle opsige abonnementet. Det sker dermed IKKE automatisk.

hayu

I arkivet hos TV 2 PLAY findes udvalgte programmer fra hayu. Dem finder du lige her. Ønsker du adgang til hayus egen tjeneste, kan du aktivere det gratis på Mit TV 2, hvis du:

• Har en af følgende pakker uden reklamer: Basis, Favorit eller Favorit + Sport.
  • IKKE får abonnementet gennem en samarbejdspartner (fx Telmore, Yousee o.lign.)
  • IKKE befinder dig i en gratis periode, eller har oprettet dig med en voucher.

Sådan aktiverer du adgangen, hvis du ikke allerede har et login hos hayu:

1. Log ind på Mit TV 2 og vælg "Kom i gang" under boksen ved hayu. Du vil nu befinde dig på hayus site, hvor du skal oprette et login.
  2. Under punktet "Subscription details", vil boksen med "Have a TV 2 PLAY subscription?" vises ude i højre side, klik på den og log ind på TV 2 PLAY hvis anmodet. Bemærk! Du vil ikke skulle indtaste dine kortoplysninger hos hayu, såfremt du opfylder ovenstående krav.

Har du allerede et login hos hayu, kan du forbinde det til TV 2 PLAY lige her. Opstår der problemer eller spørgsmål, må du endelig kontakte os.