Sådan stemmer du til Vild med dans

Senest opdateret:

Fredag d. 10. september starter Vild med dans, hvor det vil være muligt for dig at stemme på din/dine favoritter på dansegulvet.

For at stemme skal du sende en SMS til 1234, hvori du skriver SMS-koden på det par, du ønsker at stemme på. (Pris 5 kr. pr. stemme). Du kan stemme op til 12 gange pr. program.

Du vil modtage en bekræftelse via sms, efter du har stemt. I nogle tilfælde kan din bekræftelse være forsinket, når mange seere stemmer på en gang. Selvom du ikke modtager din bekræftelse med det samme, så er din stemme stadig talt med i optællingen.

Bemærk at du skal afgive din sms stemme inden for den tidsramme, hvor sms-afstemningen er åben. Det oplyses i Vild med dans programmet, hvornår sms-afstemningen åbner og lukker.

Oversigt over SMS koder:

SMS kode (keyword)

Dansepar

AM

Abdi & Malene

FC

Freja & Claudia

JA

Jimilian & Asta

JC

Jacob & Camilla

JM

Jannie & Martin

LM

Lakserytteren & Mille

LS

Lise & Silas

MJ

Mickey & Jenna

MK

Michael & Karina

MM

Michelle & Mads

MT

Mascha & Thomas

PM

Pernille & Morten