Udfordringer med login på Android enheder

Senest opdateret:

Der opleves problemer med at logge ind på TV 2 PLAY-appen fra Android-enheder med Androidversioner ældre end 7.1.1 (både Android mobil, tablet og TV).

Grundet sikkerhedsændringer hos producenterne, oplever brugere med ældre Android-versioner, at login på TV 2 PLAY ikke længere virker. Problemet er dog ikke isoleret til TV 2 PLAY som nedenstående artikel indikerer.

https://gadgettendency.com/millions-of-android-windows-and-ios-devices-will-lose-internet-access-on-september-30/

TV 2 PLAY kræver derfor nu minimum Android-version 7.1.1. Det samme gælder TV 2's Free-apps bl.a. TV 2 NYHEDERNER og TVTID,  der også benytter login i mindre omfang.

Vi kan naturligvis håbe, at producenterne opdaterer firmware i disse ældre enheder, men det er vi ikke i stand til at sige. Har du mulighed for at opdatere til en nyere version, anbefaler vi at gøre dette.