TV 2 PLAY med Altibox

Senest opdateret:

TV 2 PLAY Favorit + Sport uden reklamer er inkluderet i pakkerne:

• Premium+
  • TV 2 Pakken

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til Altibox. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos Altibox, som du bruger på dit eksisterende TV 2 PLAY abonnement.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant, vil abonnementet fortsætte automatisk og du vil fortsat betale for dette.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via Altibox.