Sådan sletter du den gamle TV 2 Play app fra dit Samsung TV

Senest opdateret:

I forbindelse med lanceringen af vores nye Smart TV app til Samsung TV, vil det være en fordel for dig, hvis du sørger for at slette den gamle TV 2 Play app fra dit TV - så snart den nye app er lanceret.
Det har vi lavet en guide til her.

• På dit TV skal du gå ind på ‘Apps’ oversigten, hvor du finder TV 2 Play appen under “Downloaded Apps”.
  • Har du allerede installeret vores nye TV 2 Play app på dit TV, så kan det være, at du her får to TV 2 Play apps frem, og her skal du vælge at slette den UDEN ordet 'Play' i app-logoet, da det er vores gamle app.
  • Når du har valgt appen, du ønsker at slette, så skal du holde ‘OK/ENTER’ nede på din fjernbetjening, hvorefter der dukker en menu op med forskellige muligheder, her skal du klikke på ‘Delete’ (Slet).
  • Din app er nu slettet.

OBS. hvis du kommer til at slette din nye TV 2 Play app, kan du hurtigt hente den igen via Apps og her vælge appen med ordet 'Play' i app-logoet.

Sådan sletter du den gamle app i favorit-baren - læs mere HER