TV 2 Play abonnement via Ældre Sagen - sådan opretter du dig

Følg

Senest opdateret:


Er du medlem af Ældre Sagen, så er det muligt for dig at opnå en rabat i oprettelsen af et TV 2 Play abonnement. 

OBS:

Har du allerede et TV 2 Play abonnement, så skal det opsiges og være udløbet, inden du kan oprette abonnementet via Ældre sagen. Det er desværre ikke muligt at overføre et eksisterende abonnement til et abonnement via Ældre Sagen.
Du kan opsige et eksisterende TV 2 Play abonnement på Mit TV 2
Når abonnementet er udløbet helt, kan du gå ind og oprette dit abonnement via Ældre Sagen.

Vær desuden opmærksom på, at hvis du har et TV 2 Play abonnement via Ældre Sagen og ønsker at nedgradere eller opgradere det til en anden pakke, så kan du ikke benytte vores almindelig funktion til dette på Mit TV 2, da din rabat i så fald vil forsvinde.
I stedet skal du i dette tilfælde opsige din TV 2 Play pakke og dernæst oprette den pakke, som du ønsker i stedet via Ældre Sagen.


For at oprette et nyt TV 2 Play abonnement gennem Ældre Sagen, skal du logge ind med dit medlemsnummer hos Ældre Sagen på denne side.


mceclip0.png


Herfra vil du blive ledt videre til en side på TV 2 Play, hvor du kan vælge den TV 2 Play pakke, som du ønsker og din rabat er her allerede fratrukket abonnementsprisen.  

Du kan her vælge mellem:

  • Basis – vælg med eller uden reklamer

  • Favorit – vælg med eller uden reklamer

  • Favorit + Sport – vælg med eller uden reklamer

Når du har gennemført oprettelsen af abonnementet, er du klar til at logge ind på TV 2 Play og starte afspilningen af vores programmer/kanaler.

Hvis du allerede har en bruger på TV 2 Play, kan du logge ind øverst på betalingssiden, i stedet for at oprette en ny bruger. 

 

Var denne artikel en hjælp?
29 ud af 65 fandt dette nyttigt
Drevet af Zendesk