Ændringer i premieredatoer og publicering på tværs af TV 2 Play og flow-tv

Følg

Senest opdateret:


TV 2 ensretter fremover alle premieredatoer, så det er tydeligere for seerne, hvornår nye programmer har premiere på både streaming og flow-tv. Det betyder, at flere programpremierer fremrykkes og publiceres samme dag på tværs af platforme, og at snigpremiere-konceptet på TV 2 Play udfases. Nyt indhold kan dog som udgangspunkt fortsat ses fra morgenstunden på TV 2 Play.

 

Hvad er en snigpremiere? 
En snigpremiere betyder helt enkelt, at du har kunnet se en ny episode af en given serie på TV 2 Play en uge før, at samme episode blev vist på flow-tv. Det har oftest betydet, at en episode i en given serie har haft to forskellige premieredatoer; først på TV 2 Play og en uge efter på flow-tv. De forskellige premieredatoer har altså betydet, at TV 2s serier har været forskudt af hinanden på tværs af TV 2 Play og flow-TV.

 

Hvad sker der med snigpremierer i 2024? 
I begyndelsen af 2024 udfaser TV 2 Play snigpremierer. Det betyder, at nye serier som udgangspunkt vil have samme premieredato på TV 2 Play og flow-tv, og de efterfølgende episoder vil ligeledes først kunne ses samme dag på TV 2 Play, som de sendes på flow-tv.

Grundet snigpremierer har det også i nogle tilfælde været muligt at se to episoder af en ny serie på samme dag på TV 2 Play. Dette vil som udgangspunkt ikke være muligt fremover, da nye episoder på TV 2 Play først vil kunne streames samme dag, som episoden bliver vist på flow-tv.

Premiereprogrammer og nye episoder vil fortsat som udgangspunkt kunne streames fra morgenstunden på TV 2 Play, samme dag som programmet sendes på flow-tv.

 

Hvorfor vil der ikke længere være snigpremierer? 
Med ændringen ønsker vi at ensrette alle premieredatoer, så det er tydeligere for seerne, hvornår nye programmer har premiere på både streaming og flow-tv. Derfor udfaser vi snigpremiere-konceptet på TV 2 Play. Nyt indhold kan dog som udgangspunkt fortsat ses fra morgenstunden på TV 2 Play.

Var denne artikel en hjælp?
6 ud af 13 fandt dette nyttigt
Drevet af Zendesk