Sådan vælger du din TV 2 Region

Senest opdateret:

Det er muligt for dig at vælge, hvilken region, som du ønsker at se regionalprogrammer fra.

Du kan indstille dit valg af region på følgende måde:

1. Gå ind på siden tv2login.dk og log ind med dit TV 2 PLAY login.

2. Tryk dernæst på 'Administrér', som du finder øverst til højre under dit TV 2 PLAY abonnement.

3. Midt på siden under 'Region' kan du her vælge den region, som du ønsker og afslut med at trykke på 'Gem valg'

4. Du kan vælge imellem regionerne:

• TV 2 Fyn
  • TV 2 Nord
  • TV 2 Øst
  • TV 2 Syd
  • TV 2 Lorry
  • TV/Midt-Vest
  • TV 2 Østjylland
  • TV 2 Bornholm

Når du har udført denne indstilling, kan du gå tilbage til TV 2 PLAY, og du vil nu modtage den ønskede region på TV 2 livekanalen.
HUSK, hvis du ser TV 2 PLAY via vores app til mobil/tablet, så skal du lige logge ud med din bruger via 'Indstillinger' i menuen og derefter ind på ny - før ændringen træder i kraft.