Sådan vælger du din TV 2 Region

Senest opdateret:

Med TV 2 PLAY er det muligt at vælge, hvilken region, som du ønsker at se regionalprogrammer fra. Dette kan du indstille på følgende måde:

Gå på play.tv2.dk og log ind med din bruger.
Tryk på dit brugernavn eller 'MIT TV 2 PLAY' i øverste højre hjørne inde på TV 2 PLAY.

Midt på siden, under profiloplysninger, kan du ved punktet 'Region' vælge imellem regionerne:

• TV 2 Fyn
  • TV 2 Nord
  • TV 2 Øst
  • TV 2 Syd
  • TV 2 Lorry
  • TV/Midt-Vest
  • TV 2 Østjylland
  • TV 2 Bornholm

Når du har udført denne indstilling og trykket på Gem, så modtager du det ønskede regionalprogram på TV 2 livekanalen.