Sådan sletter du dine cookies og cache

Senest opdateret:

Hvis du oplever mærkelige fejl i din browser, fx problemer med at logge ind på TV 2 PLAY eller et andet site, eller der vises fejl på siden, kan det afhjælpes ved at slette cookies og cache i sin browser.

Herunder en oversigt over, hvordan man sletter cookies og cache i de gængse browsere.

Google Chrome.

• Tryk på de tre lodrette prikker i øverste højre hjørne af browseren.
  • Vælg 'Indstillinger'
  • Vælg 'indstillinger' i bunden
  • Vælg 'Ryd browserdata' (under Beskyttelse af personlige oplysninger)
  • Sikre dig, at der er flueben i de 4 første muligheder
  • Brug menuen foroven under 'Ryd disse elementer fra' til at vælge, hvor lang tid tilbage data skal slettes. Vælg helst 'Altid'
  • Tryk på 'Ryd browserdata'
  • Luk og genstart din browser.

Mozilla Firefox.

• Tryk på de tre vandrette steger i øverste højre hjørne
  • Vælg 'Indstillinger'
  • Vælg 'Privatliv'
  • Vælg 'Rydde historik'
  • Sikre dig, at der er flueben i de 4 første muligheder.
  • Vælg 'Ryd nu'
  • Luk og genstart browseren

I
nternet Explorer.

• Tryk på værktøjsnøglen i øverste højre hjørne
  • Vælg 'Sikkerhed'
  • Vælg 'Slet browserdata'
  • Sikre dig, at der er flueben ved 'Midlertidige internetfiler og webstedsfiler' samt 'Cookies og webstedsdata'
  • Vælg 'Slet'
  • Luk og genstart browseren

Safari.

• Klik på 'Safari' i øverste venstre hjørne
  • Vælg 'Indstillinger'
  • Vælg 'Anonymitet'
  • Vælg 'Administrer webstedsdata'
  • Vælg 'Fjern alle'
  • Vælg 'Fjern nu'
  • Luk og genstart din browser.

Edge.

• Tryk på de 3 prikker øverst i højre hjørne.
  • Tryk på 'Indstillinger'
  • Tryk under 'Ryd browserdata' på 'Vælg, hvad der skal ryddes'.
  • Sæt flueben i de 4 første punkter.
  • Tryk på 'Ryd'
  • Luk og genstart din browser.