Aktuelle problemer med TV 2 PLAY på Smart TV

Senest opdateret:

Samsung TV:

• På nogle programmer i vores arkiv - som fx. Nyhederne og News magasiner - kan man opleve, at lyd og billede ikke er synkroniseret. En her-og-nu løsning kan være, at spole frem og tilbage i programmet.

Philips TV:

• Nogle modeller kan opleve, enten; 1) at lyd og billede ikke er synkront på livekanalerne, eller 2) at der vises sort skærm på livekanalerne. Det skyldes en fejl mellem Philips nye software-opdatering og vores app. Vi afventer en løsning fra Philips.

Artiklen vil blive opdateret, så snart der er nyt i sagen

Vi beklager de gener, fejlene medfører.