Opsigelse af abonnement

Senest opdateret:

DU KAN OPSIGE DIT ABONNEMENT UNDER DIN PROFILSIDE PÅ MIT TV2

Profilsiden finder du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne inde på tv2play.dk - og dernæst på 'Administrér TV 2 PLAY abonnement'.

Du kan også trykke på dette link, hvorefter du kommer direkte til din profilside: Klik her

Bemærk at måneds- og kvartals- samt halvårsabonnementer kan opsiges senest to dage før abonnementet udløber. Såfremt abonnementet ikke opsiges, fornys det automatisk og løber til og med udgangen af den efterfølgende abonnementsperiode. Hvis abonnementet opsiges i en betalingsperiode fortsætter adgang til tjenesten indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

På din profilside på Mit TV 2 (link til din profilside) vil du kunne se, hvilket abonnement du har - og under abonnementet skal du trykke på 'Opsig abonnement':

Og dernæst igen på nedenstående grønne knap:

Herefter vil du blive bedt om at angive en opsigelsesårsag og skal slutte af med at trykke på 'Bekræft opsigelse':

Du skal opsige dit abonnement senest 2 dage før fornyelse for at undgå denne.

Hvis du har en live pakke med adgang til 1 eller 2 kanaler, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding på disse pakker. Så opsiger du disse pakker via profilsiden, så vil opsigelsen lægges i kø og abonnementet vil opsiges efter 6. trækning.

Hvis du har en basispakken med eller uden reklamer og opsiger i gratisperioden, så skal du være opmærksom på, at din adgang vil opsiges og fjernes straks. Ønsker du ikke en fornyelse efter de 30 gratis dage, så skal du blot opsige senest 2 dage før fornyelsen.

Der gælder en 14 dages fortrydelsesret fra købsdato, hvis du ikke har taget abonnementet i brug.
Kontakt her vores Kundecenter på kundeservice@tv2.dk.