Opsigelse af abonnement

Senest opdateret:

Sådan gør du ↓

1. Gå til TV 2 PLAY og klik på dit navn i øverste hjørne hjørne
  2. Vælg Administrér TV 2 PLAY abonnement
  3. Vælg Opsig abonnement
  4. Vælg igen Opsig abonnement
  5. Angiv årsagen til din opsigelse
  6. Bekræft opsigelsen

Bemærk! Der er 2 dages opsigelsesvarsel på alle abonnementer, samt en eventuel bindingsperiode (særligt; Live Pakke 1 og Live Pakke 2 har en bindingsperiode) her vil opsigelsen træde i kraft efter udløb af bindingsperioden. Når du opsiger dit abonnement, vil det løbe den betalende periode ud, hvorefter det ikke vil blive fornyet. Befinder du dig i en gratis periode, vil adgangen stoppe med det samme.

Du har en fortrydelsesret på 14. dage, såfremt du ikke har taget abonnementet i brug. Ønsker du at gøre brug af denne, skal du kontakte Kundecenteret (enten pr. mail: kundeservice@tv2.dk eller telefon: 89 88 12 12)

Se fremgangsmåden i billeder herunder

TRIN 1: Gå til TV 2 PLAY og klik på dit navn i øverste hjørne hjørne

TRIN 2: Vælg Administrér TV 2 PLAY abonnement

TRIN 3: Vælg Opsig abonnement

TRIN 4: Vælg igen Opsig abonnement

TRIN 5: Angiv årsagen til din opsigelse

TRIN 6: Bekræft opsigelsen