Opsigelse af abonnement

Senest opdateret:

Har du ikke brug for dit TV 2 PLAY abonnement længere eller ønsker du at holde en pause med dit abonnement, så har vi gjort det nemt for dig at opsige via din profilside.
Ønsker du derefter at oprette abonnementet igen, så er det naturligvis altid muligt via tv2play.dk.

Profilsiden finder du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne inde på tv2play.dk - og dernæst på 'Administrér TV 2 PLAY abonnement'.

Du kan også trykke på dette link, hvorefter du kommer direkte til din profilside: Klik her

Bemærk at måneds- og kvartals- samt halvårsabonnementer kan opsiges senest to dage før abonnementet udløber. Såfremt abonnementet ikke opsiges, fornys det automatisk og løber til og med udgangen af den efterfølgende abonnementsperiode. Hvis abonnementet opsiges i en betalingsperiode fortsætter adgang til tjenesten indtil betalingsperioden udløber og abonnementet fornys ikke yderligere herefter.

På din profilside på Mit TV 2 (link til din profilside) vil du kunne se, hvilket abonnement du har - og under abonnementet skal du trykke på 'Opsig abonnement':

Og dernæst igen på nedenstående grønne knap:

Herefter vil du blive bedt om at angive en opsigelsesårsag og skal slutte af med at trykke på 'Bekræft opsigelse':

Du skal opsige dit abonnement senest 2 dage før fornyelse for at undgå denne.

Hvis du har en live pakke med adgang til 1 eller 2 kanaler, skal du være opmærksom på, at der er 6 måneders binding på disse pakker. Så opsiger du disse pakker via profilsiden, så vil opsigelsen lægges i kø og abonnementet vil opsiges efter 6. trækning.

Hvis du har pakken Basis med eller uden reklamer og opsiger i gratisperioden, så skal du være opmærksom på, at din adgang vil opsiges og fjernes straks. Ønsker du ikke en fornyelse efter de 30 gratis dage, så skal du blot opsige senest 2 dage før fornyelsen.

Der gælder en 14 dages fortrydelsesret fra købsdato, hvis du ikke har taget abonnementet i brug.
Kontakt her vores Kundecenter på kundeservice@tv2.dk.