TV 2 PLAY app til Apple TV 4

Senest opdateret:

TV 2 PLAY er nu tilgængelig som en app til Apple TV, hvis du har et Apple TV generation 4.
Er du i tvivl om, hvilken model dit Apple TV er, så kan du tjekke det ud fra følgende modelnumre:

Apple TV 4K. generation: Modelnummer: A1842
Apple TV 4. generation: Modelnummer: A1625
Apple TV 3. generation: Modelnummer: A1427 eller A1469 for Rev A
Apple TV 2. generation: Modelnummer: A1378
Apple TV 1. generation: Modelnummer: A1218

Der er ingen begrænsninger i indholdet i vores nye Apple TV app, og det er derfor muligt for dig at afspille alle kanaler og programmer direkte fra dit Apple TV 4.

Har du generation 1-3 har du dog mulighed for at se TV 2 PLAY via Airplay.