TV 2 PLAY app til Apple TV 4

Senest opdateret:

TV 2 PLAY er nu tilgængelig som en app til Apple TV, hvis du har et Apple TV generation 4.
Er du i tvivl om, hvilken model dit Apple TV er, så kan du tjekke det ud fra følgende modelnumre:

Apple TV 4. generation: Modelnummer: A1625
Apple TV 3. generation: Modelnummer: A1427 eller A1469 for Rev A
Apple TV 2. generation: Modelnummer: A1378
Apple TV 1. generation: Modelnummer: A1218

Der er ingen begrænsninger i indholdet i vores nye Apple TV app, og det er derfor muligt for dig at afspille alle kanaler og programmer direkte fra dit Apple TV 4.

Har du generation 1-3 har du dog mulighed for at se TV 2 PLAY via Airplay i stedet. Dog er der visse begrænsninger, da vi på nuværende tidspunkt ikke har rettighederne til at vise alt indhold via Airplay.
Der arbejdes dog på at få implementeret Apples nye Fairplay løsning, som vil gøre det muligt at afspille alle programmer og kanaler via Airplay.
Når den er klar, så vil vi informere om det på kundeservice.tv2.dk.