Blokeret adgang til TV 2 konto

Senest opdateret:

Hvis du har fået beskeden om, at din TV 2 konto er blokeret, så skyldes det, at du har indtastet dine loginoplysninger forkert for mange gange.

I dette tilfælde vil du modtage en mail med overskriften "Blokeret adgang til TV 2 konto", hvori du kan trykke på Fjern blokeringen.

Har du ikke modtaget denne mail, så anbefaler vi, at du i stedet trykker på Glemt adgangskode eller ændrer din adgangskode her: https://tv2login.dk/glemt-adgangskode