TV 2 PLAY med NORLYS

Senest opdateret:

Hvis du er tv-kunde hos NORLYS, har du mulighed for igennem din tv-pakke at få eller tilvælge adgang til

TV 2 PLAY Basis med reklamer

• Vælg Alt (inkluderet)
  • Vælg 8 (skal tilvælges)

Har du allerede et tilsvarende abonnement igennem TV 2 PLAY, vil dit abonnement automatisk overgå til NORLYS. Dette sker dog kun, såfremt du anvender samme e-mailadresse hos NORLYS, som du bruger på dit abonnement på TV 2 PLAY Basis med reklamer.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et abonnement på en anden TV 2 PLAY variant end TV 2 PLAY Basis med reklamer, vil abonnementet fortsætte automatisk, og du vil fortsat betale for dette.

Mulighed for TV 2 PLAY uden reklamer

Ønsker du at se TV 2 PLAY Basis uden reklamer, kan du via NORLYS' kundeservice opgradere dit NORLYS TV 2 PLAY Basis abonnement til TV 2 PLAY Basis uden reklamer.

Klik for at læse mere om dine muligheder med TV 2 PLAY via NORLYS.