TV 2 Play med youSee

Senest opdateret:

Som kunde hos youSee Play, kan du som privatkunde tilvælge

TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer*

* TV 2 Play Favorit + Sport Partner uden reklamer er et abonnement, der udelukkende udbydes via TV 2s partnere. Abonnementet giver adgang til TV 2s on-demand programmer (uden reklamer) med undtagelse af on-demand indhold fra visse indholdssamarbejder. Derudover giver abonnementet adgang til de lineære kanaler TV 2 Echo, TV 2 Charlie, TV 2 Fri, TV 2 News, TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Hovedkanalen.

Klik her for at læse mere om dine muligheder med TV 2 Play Partner via youSee. Hvis du ønsker at ændre dit abonnement, så skal du kontakte youSee.

Bemærk: Hvis du i forvejen har et TV 2 Play abonnement vil abonnementet automatisk fortsætte, og du er som bruger selv ansvarlig for at administrere, herunder opsige, dine abonnementer.