Problemer med at afspille på Mac

Senest opdateret:

Hvis du oplever problemer med at afspille TV 2 PLAY på din Mac computer, så kan det skyldes, at styresystemet på din Mac ikke er opdateret.

TV 2 PLAY understøtter den nyeste version af macOS.

Har du en ældre version, kan vi desværre ikke længere garantere, at du kan få en afspilning i gang.

Du kan prøve at opdatere styresystemet på din Mac; teste i en anden browser - f.eks. Chrome eller opdatere din Chrome browser, hvis du allerede anvender Chrome.

Virker det ikke i den nyeste version af Chrome, eller kan du ikke opdatere styresystemet, så er din Mac desværre for gammel til at kunne afspille TV 2 PLAY.

Se vores understøttede enheder her:

https://play.tv2.dk/about/devices/