Skift adgangskode

Senest opdateret:

Har du behov for at ændre din adgangskode til dit TV 2 Login, kan det gøres på to måder.

➜ Er du logget ind, kan det gøres på mit.tv2.dk, ved at indtaste den nuværende kode og en selvvalgt. Vælg efterfølgende 'Gem'.

➜ Er du ikke logget ind, kan du klikke på 'Glemt adgangskode?' der hvor du normalt logger på - eller på login.tv2.dk. Når du har indtastet den e-mail du er oprettet med og trykket 'Send' modtager du en e-mail med et link, hvorfra din adgangskode kan ændres. Har du ikke modtaget en e-mail fra os inden for fem minutter, så tjek din spam-mail, eller tryk 'Send' igen.

Det er vigtigt, at du bruger den nyeste e-mail du har modtaget, da du ellers vil få vist en fejlbesked, når du trykker på linket. Modtager du ingen e-mail, kan det skyldes, at din bruger er registreret med en anden e-mail, eller ikke er aktiv.