Sådan tilføjer du TV 2 PLAY appen til ‘Home menuen' på dit Samsung TV

Følg

Senest opdateret:

Ønsker du, at din nye app skal være lige ved hånden, kan du placere den i din 'Home Menu' (favoritbar) på dit Samsung TV.

• Gå ind på ‘Apps’ oversigten, hvor du finder TV 2 PLAY- app'en under “Downloaded Apps”.
    (OBS: Den nye TV 2 PLAY app har ordet 'PLAY' stående i app-ikonet med hvid skrift).
  • Hold nu ‘OK/ENTER’ nede på din fjernbetjening, hvorefter der dukker en menu op med forskellige muligheder, her skal du klikke på “Add to Home”.
  • Din app vil nu fremgå i din ‘Home Menu’.

Ønsker du at slette en app fra denne 'Home menu' (fx. slette den gamle TV 2 PLAY app, når du får den nye app installeret), så kan du gøre det på følgende måde:

• Først skal du have din ‘Home menu’ frem, det gør du ved at klikke på ‘Home’ knappen på din fjernbetjening.
  • Find den app du vil fjerne, derefter skal du trykke på pilen nedad på fjernbetjeningen. Her vil denne menu komme frem:
    Tryk på “Remove” (Fjern), hvorefter din app vil være fjernet fra home menuen.

Vær opmærksom, at der er forskel på app-logoet i den gamle og den nye TV 2 PLAY app til Samsung TV, så sikre dig, at det er den gamle app, du sletter. (gammel app-logo ses til højre og ny app-logo ses til venstre)