Falske mails fra TV 2 Play i omløb

Senest opdateret:

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er falske mails i omløb fra svindlere, der udgiver sig for at være TV 2. I disse mails bliver TV 2 Play-kunder bedt om at opdatere deres betalingsoplysninger for at undgå, at deres abonnement lukker ned.
Mailen er 𝐢𝐤𝐤𝐞 afsendt af TV 2. Undlad at besvare mailen og klik ikke på linket. I stedet skal du slette mailen.
Hvis TV 2 Play sender en mail omkring manglende betaling, så vil afsenderen være tv2@campaign.adobe.tv2.dk og en sådan mail kan du rolig stole på. Så tjek gerne afsenderen på den mail, du modtager.
Kan være et billede af tekst