iPad / iPhone app

Senest opdateret:

I vores TV 2 PLAY app til iPad/iPhone får du adgang til det samme indhold som i vores webudgave.

På iPad/iPhone versionen kan du se vores arkiv af TV 2 programmer samt FILM og alle vores livekanaler.

Med TV 2 PLAY kan du altså se alle live-kanalerne TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 FRI, TV 2 CHARLIE, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT via app'en. Du kan hermed altid have TV 2's kanaler med dig rundt og se live-tv, når du har lyst og behov for det.

For at kunne se programmerne på din iPad/iPhone, skal du først tegne et TV 2 PLAY-abonnement på hjemmesiden.
Med TV 2 PLAY bestemmer du selv, hvornår du vil se fjernsyn. Og med TV 2 PLAY på iPad/iPhone, bestemmer du selv hvor. Var der noget, du ikke fik set eller vil du bare se et godt program igen, så er TV 2 PLAY løsningen.

Når du har oprettet dig som bruger, og købt et abonnement, kan du nemt og hurtigt logge ind på TV 2 PLAY via din iPad/iPhone.

Direkte link til app: http://itunes.apple.com/dk/app/tv-2-play/id515236434?mt=8

Kræver IOS 7 eller nyere.