Registrering og sletning af enheder

Senest opdateret:

Du kan logge på i alt 5 enheder og starte 2 afspilninger samtidig.

Hvis du ønsker at slette en enhed eller få et overblik over dine enheder, kan det gøres på følgende måde:

1. Gå ind på play.tv2.dk og tryk på dit navn i øverste højre hjørne og dernæst vælg 'Administrér
    enheder
    '
    .
    Eller gå direkte ind på tv2login.dk og tryk der på Administrér og igen Administrér under Enheder.

2. Tryk dernæst på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet:

Tryk på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet:

Du kan gå direkte til 'Administrer enheder' for TV 2 PLAY her.

OBS: Denne funktion virker desværre ikke i browseren Internet Explorer, så her anbefaler vi, at du forsøger via en anden browser.