Registrering og sletning af enheder

Senest opdateret:

Du kan logge på i alt 5 enheder og starte 2 afspilninger samtidig.

Hvis du ønsker at slette en enhed eller få et overblik over dine enheder, skal du ind på Mit TV 2 (tv2login.dk) og trykke på 'Administrér' under dit TV 2 PLAY abonnement, hvorefter du kommer til denne side: https://tv2login.dk/konto/play

Tryk her på 'Administrer enheder', som du finder i venstre side:

Tryk på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet:

OBS: Denne funktion virker desværre ikke i browseren Internet Explorer, så her anbefaler vi, at du forsøger via en anden browser.