Registrering og sletning af enheder

Senest opdateret:

Du kan logge på i alt 5 enheder og starte 2 afspilninger samtidig.

Hvis du ønsker at slette en enhed eller få et overblik over dine enheder, skal du inde på tv2play.dk trykke på dit navn i øverste højre hjørne og dernæst vælge 'Administrér enheder'.

Tryk dernæst på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet:

Tryk på 'Fjern' ud for den enhed, som du ønsker slettet:

OBS: Denne funktion virker desværre ikke i browseren Internet Explorer, så her anbefaler vi, at du forsøger via en anden browser.