Registrering og sletning af enheder

Følg

Senest opdateret:


Du kan logge på i alt 5 enheder og afspille fra 2 enheder samtidig.

Når du ønsker at slette en enhed fra din profilside, skal denne først have været inaktiv i 30 dage, før du kan fjerne denne.

For at komme til din profilside og fjerne en registreret enhed, skal du:

- Trykke på dit brugernavn eller MIT TV 2 PLAY i øverste højre hjørne, når du er logget ind på TV 2 PLAY.

- Du er nu på din profilside og i højre side, findes en boks med "Dine enheder".
Har denne som tidligere nævnt ikke været benyttet i 30 dage, så vil du have mulighed for at fjerne denne.

Oplever du problemer med dette eller har du brug for at få slettet en enhed før de 30 dage, så kontakt os endelig.

Drevet af Zendesk