Sådan fjerner og administrerer du dine enheder

Senest opdateret:

Du kan logge på TV 2 PLAY fra fem forskellige enheder og starte to afspilninger på samme tid. Har du brug for at administrere de enheder der er registreret i din husstand kan det gøres på mit.tv2.dk

Det er ikke tilladt at dele sit TV 2 PLAY-abonnement med personer (f.eks. familiemedlemmer, venner og bekendte) uden for ens egen husstand. Hvis dit abonnement deles med en person uden for din husstand, kan dit abonnement lukkes med øjeblikkelig virkning.

Se fremgangsmåden i denne video ↓

Er du allerede logget ind på TV 2 PLAY (fra en browser), kan du følge denne fremgangsmåde ↓

TRIN 1: Tryk på dit navn i øverste højre hjørne

TRIN 2: Vælg 'Administrér' enheder

TRIN 3: Vælg 'Fjern' ud for de enhed du ønsker at fjerne