Sådan fjerner og administrerer du dine enheder

Følg

Senest opdateret:


Du kan logge på TV 2 Play fra fem forskellige enheder og starte to afspilninger på samme tid - dog kan den samme livekanal kun afspilles på én enhed ad gangen (gældende pr. 12. juni 2023).
Har du brug for at administrere de enheder der er registreret i din husstand kan det gøres på mit.tv2.dk. Her kan du også vælge at logge alle enheder ud, hvis du har mistanke om, at dit abonnement anvendes af en person uden for din husstand. 

Det er ikke tilladt at dele sit TV 2 Play-abonnement med personer (f.eks. familiemedlemmer, venner og bekendte) uden for ens egen husstand. Hvis dit abonnement deles med en person uden for din husstand, kan dit abonnement lukkes med øjeblikkelig virkning.

Se fremgangsmåden i denne video ↓

 

Er du allerede logget ind på TV 2 Play (fra en browser), kan du følge denne fremgangsmåde ↓

TRIN 1: Tryk på 'Menu' i øverste højre hjørne

Sk_rmbillede_2021-09-22_kl._10.33.30.png

TRIN 2: Vælg 'Administrér enheder'

Sk_rmbillede_2021-09-22_kl._10.34.42.png

TRIN 3: Vælg 'Fjern' ud for de enhed du ønsker at fjerne

Sk_rmbillede_2021-09-22_kl._10.36.08.png

Var denne artikel en hjælp?
15 ud af 191 fandt dette nyttigt
Drevet af Zendesk