Når du logger ind i TV 2 Play appen fra en iPhone eller iPad, vil du blive mødt af følgende besked:
"TV 2 Play vil bruge auth.tv2.dk til at logge ind - Dette giver appen og webstedet mulighed for at dele oplysninger om dig."
Denne besked er desværre ikke så godt formuleret, og det beklager vi, da vi godt kan forstå, at det kan skabe lidt forvirring.
Selve teksten kan vi desværre ikke ændre i, da det er en standard tekst bestemt af styresystemet - altså iOS (Apple) i dette tilfælde.
Men hvad vi forsøger at sige med teksten er, at vi beder om adgang til at dele dine loginoplysninger mellem tv2.dk (som styrer vores loginsystem) og TV 2 Play appen. De to skal altså kunne tale sammen, for at du kan logge ind og du skal derfor trykke på 'Fortsæt' for at komme videre til loginfeltet.
Der foregår ikke datadeling med eksterne firmaer eller lignende - kun imellem interne TV 2 tjenester.
Vi beklager meget forvirringen, men håber at denne forklaring kan berolige dig lidt.