Problemer med at logge ind på mobil/tablet

Senest opdateret:

Hvis du på din mobil/tablet oplever problemer med at logge ind i TV 2 PLAY app'en, så prøv følgende:

1. Sæt markøren i første felt med din email-adresse og tjek, om der er kommet et mellemrum efter email-adressen.
  2. Er der et mellemrum efter den indtastede email-adresse, så prøv at slet det og derefter logge ind.

Er der ikke lavet et mellemrum efter email-adressen, så prøv følgende:

1. I loginfeltet skal du trykke på "Fortsæt med anden konto"
  2. Indtast dine loginoplysninger på ny.

Virker det fortsat ikke, så prøv at lav en ny adgangskode på tv2login.dk eller tryk på Glemt adgangskode i loginfeltet i app'en.