Kan jeg dele mit TV 2 PLAY-abonnement?

Følg

Senest opdateret:


Du kan dele dit TV 2 PLAY-abonnement med alle i din husstand. Der kan logges ind på fem forskellige enheder, hvoraf to af dem kan afspille indhold på samme tid.

 

Det er ikke tilladt at dele sit TV 2 PLAY-abonnement med personer uden for ens egen husstand. Du må altså ikke dele dit abonnement med familiemedlemmer, venner og bekendte, der ikke bor i din husstand. Hvis dit abonnement deles med en person uden for din husstand, kan dit abonnement lukkes med øjeblikkelig virkning.

 

Hvis du har mistanke om, at en person uden for din husstand benytter dit TV 2 PLAY-abonnement, bør du straks fjerne denne enhed og skifte din adgangskode. Du kan se og administrere dine enheder på mit.tv2.dk – her kan du også skifte din adgangskode.

Drevet af Zendesk